7 березня 2023 19:15

"Мудрик не грає у старті, чому? Може, він не готовий або система йому не підходить. Деякі власники витрачають гроші, не знаючи, чи підійдуть гравці команді". Галлас про трансфери "Челсі"

Вільям Галлас висловився про трансфери Михайла Мудрика та Марка Кукурельї до «Челсі».

«Мудрік не грає у старті, чому? Можливо, хлопець не готовий, або система йому не підходить і він хоче грати на іншій позиції – я не знаю. Ось чому я сказав, що, на мою думку, деякі власники просто витрачають гроші, тому що вони мають, і вони навіть не знають, чи підійдуть гравці команді. Поки що я не знаю, що трапилось із Мудриком.

Я нічого не маю проти Кукурельї, я його не знаю, але я його поважаю. Однак це стосується Челсі, навіть не гравців. Якщо ви вкладаєте стільки грошей в одного гравця, і він переходить в один із найбільших клубів Прем'єр-ліги, зазвичай він грає за свою збірну. Його навіть немає у збірній Іспанії!

Отже, можливо, «Челсі» надто великий для нього, можливо, він не має необхідних якостей, щоб бути в цьому клубі», – сказав колишній захисник «Арсеналу» та «Челсі» в інтерв'ю Genting Casino.