27 лютого 2023 21:00

Сидорчук, Зозуля та інші зірки українського футболу звернулись до фанів, які перебувають на фронті

Українські гравці подякували ультрас за внесок у захист нашої батьківщини від російської агресії.


"Сьогодні, 27.02, поновлюються матчі серед команд УПЛ. У звичайний час та за інших обставин повернення футболу після зимової перерви – це те, на що чекають справжні фанати, передчуваючи зустріч з друзями на стадіоні та плануючи свої справи згідно з календарем виїзних матчів улюбленої команди.


На жаль, цього року все зовсім інакше. Як і раніше, змагання повертаються в обумовлені дати. Проте, зі зрозумілих причин, фанатські сектори цієї весни будуть порожніми. Полишивши футбольні справи до кращих часів, більшість ультрас беруть участь в захисті Батьківщини від російських окупантів.

Розуміючи це, відомі гравці українських футбольних клубів, члени футбольної родини, записали звернення до фанатської спільноти країни, в якому дякують Воїнам за їхню сміливість та рішучість, проявлені при обороні українських міст. Також футболісти наголосили, що пам'ятають та шанують пожертву тих, завдяки кому український футбол буде існувати й надалі", – йдеться у повідомленні.


До слова, у записі відео взяли участь Володимир Єзерський, Роман Зозуля, Тарас Степаненко, Руслан Ротань, Сергій Сидорчук, Максим Імереков та Дмитро Хомченовський.