24 лютого 2023 22:46

Жуніор Мораєс про рік масштабної війни в Україні: "Відчуваю злість бачити все це і не мати сили покласти край стільком стражданням"

Колишній нападник "Динамо" та "Шахтаря" Жуніор Мораєс в своєму Instagram поділився думками про рік після початку війни росії проти України.


"Сьогодні завершується 1 рік терору, смерті та руйнування в країні, де я прожив останні 10 років, де я бачив і пережив багато хорошого, я був свідком розвитку країни, багатьох будівель і шкіл, які втілювали мрію кожного громадянина, кожної дитини.
Коли ми чули загрозу початку війни, ми навіть не думали, що вона матиме таку хоч частку всього, що відбувається. Відчуваю злість бачити все це і не мати сили покласти край стільком стражданням.

Є незліченна кількість подій, невинні люди страждають від різного роду насильства, дорослі та діти в їхніх домівках стають об’єктами ракет, вибухів, бачать, як руйнують їхні сім’ї, і що мене найбільше інтригує у всьому цьому: ОБМІНЯТИ на що? Політика, влада, земля?

ЩО ВАЖЛИВІШЕ ЗА НЕВИННІ ЖИТТЯ?

Український народ є сильним, люблячим народом, який продовжує героїчно чинити опір, я чую про ринки, де дають безкоштовні продукти нужденним, населення ділиться генераторами, щоб не мерзнути, люди забезпечують домівкою тих, хто втратив усе.

Я прошу щодня, щоб Бог благословляв життя і серце кожного громадянина України і, якщо ви відчуваєте це своїм серцем, допомагав не перестаючи. Бо холод, голод і страх не чекають", - написав Мораєс.