24 лютого 2023 19:13
2

Журналіст: "Динамо" вже не перший сезон почало виплачувати зарплату офіційно "в білу"

Ведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський відреагував на інформацію, що ексвінгер «Динамо» Віктор Циганков у своїй довідці про доходи вказав зарплату в 1,1 мільйона євро за 2021-й рік та 325 тисяч доларів за 2020-й.


Це трапилося, коли футболіст вивозив готівку за кордон, однак на митному контролі вирішили, що ця сума оформлена неналежним чином. Суд у підсумку постановив, що вини Циганкова у цій справі немає.

«За моєю інформацією, я її підтвердив не в «Динамо», що важливо – клуб дійсно почав виплачувати людям зарплатню офіційно «в білу». Вже не перший сезон, це, здається, почалося у 2021 році.

Тобто це не 30 тисяч гривень в контракті та фінансовий додаток, який є тільки в президента та агента. Це реальний контракт.

Ми бачили, що Циганков позначив там суму в 1,1 мільйона євро за останній рік. Це дуже схоже на його офіційну зарплатню в «Динамо». Можливо, без командних бонусів», – сказав Співаковський.
Співаковський ще той троль. Це із серії як підставити кролика роджера (або двох бабаків). Якби Циганков отримував зарплату по білому, то не тягнув би таку суму готівки у валізі за кордон, а вивіз її спокійно на картковому рахунку без декларації та головного болю.
Сховати
.