23 лютого 2023 13:36
2

Мудрик і матч з "Тоттенхемом": джерело повідомило про повернення українця до стартового складу "Челсі"

Лондонський Челсі, за який виступає український вінгер Михайло Мудрик, веде підготовку до виїзного поєдинку 25 туру англійської Прем'єр-ліги проти Тоттенхема.


Челсі під керівництвом Грема Поттера невдало проводить останні матчі. Команда не може виграти в АПЛ чотири матчі поспіль. Головний тренер синіх перебуває під великою критикою невдоволення вболівальників, а преса прогнозує його відставку найближчим часом.


У минулому турі АПЛ Челсі на своєму полі програв Саутгемптону (0:1), який знаходиться на останньому місці у турнірній таблиці. Михайло Мудрик вийшов на поле у другому таймі та зміг запам'ятатися лише антирекордом АПЛ. Але у найближчому поєдинку Поттер має намір повернути його в основу.


"Ріс Джеймс, Тіаго Сілва, Рахім Стерлінг і Михайло Мудрик отримали дозвіл на повернення до стартового складу проти Тоттенхема, після того, як Поттеру сказали лікарі, що вони ризикують отримати травми, вийшовши в старті проти Саутгемптона", - пише Chels HQ.


Нагадаємо, що український 22-річний Мудрик перейшов із донецького Шахтаря до Челсі за 70 мільйонів євро, а ще 30 мільйонів євро передбачено у вигляді бонусів.


Українець провів за нову команду п'ять матчів, але результативних дій поки що не зробив.


На даний момент Челсі посідає 10-е місце у турнірній таблиці АПЛ, набравши 31 очко у 23-х матчах. Поєдинок із Тоттенхемом відбудеться 26 лютого і розпочнеться о 15:30 за київським часом.

Мне Мудрик нравится. Классный пацанчик. Но платить за него таки деньги...?!!!
Уж слишком он переоценённый игрок.
Сховати
Вадим, завжди ризик платити аткі гроші, навіть сформовані зірки при переході не завдди себе знаходять. Азар, наприклад, чи Шева свого часу.