23 лютого 2023 09:52
4

Срна – про трансфер Мудрика в "Челсі": "Врешті-решт це було рішення Михайла"

Директор "Шахтаря" з футболу Даріо Срна впевнений, що Михайло Мудрик досягне успіху в "Челсі".


"Все так просто — ринок визначає ціну, а не я. І звичайно, не наш президент. Мудрик для мене - один із трьох найкращих гравців Європи на своїй позиції після Кіліана Мбаппе та Вінісіуса Жуніора.


Якщо хтось хоче купити у "Шахтаря" гравця, він повинен поважати клуб, гравця та президента, тому що ми вміємо продавати та купувати футболістів.


Мудрик - з нашої академії, чудова дитина, чудовий хлопець, чудовий гравець. На жаль, в "Челсі" зараз не все добре, як і в Михайла. Але у нього є всі якості, щоб бути одним із найкращих гравців Прем’єр-ліги в наступні пару місяців, наступні пару років.


Щодо трансферу, то спочатку ціна була 100 мільйонів євро - 70 мільйонів євро гарантовано та 30 мільйонів євро бонусами. "Арсенал" також був зацікавлений у Мудрику, але "Челсі" показав, що він більш конкретний і готовий його купити.


Що стосується "Арсенала", то врешті-решт це було рішення Михайла Мудрика, тому що "Челсі" заплатив скільки ми хотіли. Ми уклали угоду з "Челсі", а він сказав: "Так, я хочу піти в "Челсі".


Не переживайте за Мудрика, вам ще буде приємно спостерігати за його грою. Як і в першому матчі з "Ліверпулем". Це було лише 35 відсотків Мудрика.


Михайло не може грати один. Весь "Челсі" не в найкращому стані, вони не грають у чудовий футбол, у них немає хороших результатів, але у них багато нових гравців, і їм потрібен час. Іноді немає часу, ось у чому проблема. Але, вболівальники "Челсі", не хвилюйтеся за Михайла, він принесе вам багато щастя.


Михайло – людина, яка думає тільки про футбол. Він лягає спати з м’ячем і прокидається з м’ячем, це запорука його успіху.


Мені було дуже сумно, коли він вирішив перейти в "Челсі". Я йому сказав: "Михайло, ти можеш ще трохи побути з нами, ти нам потрібен", а він сказав: "Ні, Дарійо, пора йти". Ми поважаємо це", - цитує Срну Metro.

По окончании сезона отдадут в аренду в Бельгию или Голландию.
В АПЛ не заиграет никогда.
Впарили виртуозно. Достойно восхищения. Браво.
Максимальная цена 20-25.
"це було рішення Михайла Мудрика, тому що "Челсі" заплатив скільки ми хотіли" - наркоманія від Даші!
Скажи чесно - впарили за сотку молодого і нестабільного гравця челсюкам. Різниця була невелика у пропозиціях, могли б піти на зустріч гравцю, який хотів в Арс.
Сховати
Sergio, ціна "могли би піти на зустріч" складає, судячи з усього, не один млн грошей. Іноді "піти на зустріч" вартніше за млн, але навряд чи це той випадок.