17 лютого 2023 21:24
1

Олексій Михайличенко - про звільнення з "Динамо": "Я не став отримувати більше в УАФ. Просто пішов з тієї атмосфери, яка мені не подобалася"

Перший віцепрезидент УАФ Олексій Михайличенко розповів про причини відходу з «Динамо».


- Ви казали, що давно знайомі з Андрієм Павелко і він вас запросив в УАФ. Багато років у «Динамо», з Суркісами - і потім йти в УАФ. Наскільки це рішення було складним, чи довго ви думали над цією пропозицією?


- Перш за все, я не бачив своє майбутнє так, щоб ходити і робити те, що не приносить задоволення. Я не міг прийти в «Динамо» і сказати, що я задоволений. І гроші тут не на першому місці.


Я не став отримувати в УАФ більше. Я просто пішов з тої атмосфери, яка мені не подобалася.


- Кажуть, що Павелко зараз збирає біля себе «динамівські серця».


- Та ні. Давайте ширше візьмемо. Анатолій Дем'яненко народився в Дніпрі, Ігор Бєланов - в Одесі, я в Києві, Олег Протасов - у Дніпрі. У нас тренують і Руслан Ротань, і Володимир Єзерський, і Кузнєцов.


Дуже гарні спеціалісти, тренери. Зараз в УАФ зібралася дуже гарна команда, - сказав Михайличенко.

Отже, слідкуємо за руками:
1) Чувак, з 2009 року не тренував, а був запрошений у якості спортивного директора в Динамо. Коню відомо, що в Динамо ця посада - суцільна бутафорія. Спортдир Динамо нічого не вирішує і на що не впливає. А томк Лєсік сидів собі на тепленькому місці і нічого не робив. А якщо там дійсно була робота, то одразу питання - а де результат? Чому в Динамо не було ніякої стратегії футбольного розвику? Шо там по селекції (за всі роки)? Результат академії (до приходу Реброва)?
2) Коли йому вдруге дали шанс попрацювати тренером. А там розуміли, що 4 мунітора в кабінеті - це сила, з якою треба рахуваться). Не буду детально говорити про той період, це було відносно нещодавно, ви всі все пам'ятаєте. Радіти тому, що зайняли 2 місце в програній грі Колосу тільки завдяки результату в іншому матчі...я залишу це без коментарів...

Що я хочу сказати. Єдине, в чому я підтримую його, це те, що ТАК не звільняють (при умові якщо це дійсно так і було). Але підстав звільнити було більше ніж досить. А тому з його боку жалітися на атмосферу, в якій ти дуже добре себе почував нічого не роблячи і не приносячи результат...краще б взагалі мовчав. Чого він хотів цим інтерв'ю досягнуть - не відомо.