12 лютого 2023 09:05

Оуен про Рашфорда після ЧС-2022: "Говоритимемо про нього як про одного з найкращих у світі, якщо він продовжить так само. Ми не бачили справжнього Маркуса до цього"

Майкл Оуен висловився про гру Маркуса Рашфорда після ЧС-2022.


«Мабуть, він повернувся з чемпіонату світу з великою впевненістю в собі, адже він чудово виступив на турнірі. Я думаю, всі знають, який він добрий гравець, але як же прикро було спостерігати за ним минулого року, протягом двох років перед цим сезоном.

Спостерігаючи його всі ці роки, ми думали: «Який це гравець!». І раптом його впевненість, здібності, здавалося, випарувалися на наших очах. Ми думали, чухаючи голову: «Там має бути гравець, ми ж бачили».

Раптом він повернувся, і не важливо, чи були у нього проблеми поза полем, чи це були проблеми з психологією чи травмою. Що б це не було, ми не бачили справжнього Маркуса Рашфорда. Але тепер, якщо він продовжить так само до кінця кар'єри, ми говоритимемо про по-справжньому талановитого гравця. Про одного з найкращих у світі.

"Манчестер Юнайтед" потиратиме руки. Він вносив свій внесок протягом багатьох років, забиваючи двозначну кількість голів час від часу, але ніколи не був гравцем, який регулярно забиває 20 і більше м'ячів. Але якщо він продовжить так само, то вони будуть у справі», – сказав екс-форвард «Ліверпуля» та «МЮ» в інтерв'ю Premier League Productions.