10 лютого 2023 22:09

Франческо Ачербі: "Шкріньяра в "Інтері" може замінити молодий Скальвіні"

35-річний ветеран "Інтера" Франческо Ачербі розповів La Gazzetta dello Sport, що молодий центрдеф "Аталанти" Джорджо Скальвіні може стати потенційною заміною екскапітану "неро-адзуррі" Мілану Шкріньяру, який влітку в якості вільного агента перейде в "Парі Сен-Жермен", повідомляє Get Italian Football News:


"Усі в команді знали, що у Шкріньяра була пропозиція від ПСЖ, але він нам нічого не говорив про свій відхід, та й нас це не особливо хвилювало. Ми завжди бачили, з яким ставленням і відданістю він підходить до своєї роботи – це для нас було важливіше. Звичайно, ми будемо розчаровані відходом Шкріньяна після сезону, тим більше, що його буде дуже нелегко замінити. Хороших молодих захисників мало, можу відзначити тільки Джорджо Скальвіні з "Аталанти", проте він уже коштує дуже дорого", – резюмував Ачербі.


ПСЖ уже намагався підписати Шкріньяра, позбавленого капітанської пов'язки в "Інтері", у січневе трансферне вікно, але не зміг задовольнити фінансові вимоги міланського клубу. А центрдефа "Аталанти" Джорджо Скальвіні вже пов'язували з переходом до "Інтера", однак клубу доведеться витримати конкуренцію з "Манчестер Сіті" і мадридським "Атлетіко", які також цікавилися Скальвіні.