7 лютого 2023 22:06

"Барселона" сподівається влітку підписати "бразильського Луїса Суареса"

Оскільки "Барселона" переживає не найкращі часи у фінансовому плані, спортивний департамент каталонців активно видивляється потенційних "зірочок", які наразі можуть обійтися клубу в скромну суму. Це і мексиканський правий захисник Хуліан Араухо, чий трансфер із "Лос-Анджелес Гелексі" не відбувся через 18-секундне запізнення (!) в оформленні документів. І інтерес до сина легендарного Роналдіньо, який уже грав у футболці "блауграни" (син, що логічно – теж нападник).


А тепер, за даними каталонського Sport, "Барселона" активізує переговори з бразильським "Атлетіко Паранаенсе" з приводу літнього трансферу 17-річного форварда Вітора Роке, якого називають "бразильським Луїсом Суаресом". Оригінальний Луїс Суарес – уругвайський форвард, який громив оборону суперників "Барси" разом із Ліонелем Мессі та Неймаром – забив за "Барселону" 209 голів у 304 матчах.


За "бразильським Луїсом Суаресом" каталонці стежать уже кілька місяців. Наразі 17-річний Вітор Роке грає за збірну Бразилії U-20 на континентальному турнірі в Колумбії. А в літнє трансферне вікно "Барселона" має намір перевезти одного з найяскравіших талантів Південної Америки на "Ноу Камп", виходячи з того, що раніше Вітор Роке вже відмовив мадридському "Реалу". І поки що "Барселона" бачиться фаворитом у перегонах за молодого бразильця, незважаючи на не найкраще фінансове становище клубу.