5 лютого 2023 13:04

Доказом проти Алвеса у справі про зґвалтування можуть стати його білі кросівки. Дані не потрапив на відео з камер у ВІП-зоні клубу, але його можуть ідентифікувати по взуттю

Білі кросівки можуть стати доказом проти Дані Алвеса у справі про зґвалтування.


Нагадаємо, колишнього захисника «Барселони», «ПСЖ» та «Ювентуса» взяли під варту без права внесення застави за підозрою у зґвалтуванні дівчини в туалеті нічного клубу. Йому загрожує від 4 до 12 років ув'язнення.


Алвес визнає факт сексуального зв'язку з дівчиною з клубу, але заперечує звинувачення у зґвалтуванні.


Учора дві подруги дівчини, яка звинуватила футболіста у зґвалтуванні, підтвердили її версію подій. Вони заявили, що постраждала увійшла до туалету на вимогу гравця.


Крістобаль Мартель, адвокат Алвеса, наполягає, що на записах з камер відеоспостереження, розміщених у ВІП-зоні клубу Sutton, видно, що спочатку до туалету зайшов Дані, а за дві хвилини – заявниця. Адвокат наполягає, що Дані не кликав дівчину за собою.


Важливу роль встановлення істини у цьому моменті можуть зіграти білі кросівки. Як заявляє жертва, Алвес перебував у «сліпій зоні» за дверима. Через це, як вважає потерпіла, його не видно на записах із відеокамер.


Як пише La Vanguardia з посиланням на джерела серед обвинувачів, є одразу кілька кадрів, на яких видно білі кросівки, які належать обвинуваченому. Зазначається, що Алвес, який справді був у «сліпій зоні» і не потрапляв у поле зору камер, міг стояти за дверима туалету і подавати сигнал потерпілій.


Адвокати бразильця запевняють, що білі кросівки належать не Дані Алвесу, а іншому відвідувачу нічного клубу, який був у туалеті клубу Sutton.