30 січня 2023 15:12

Адвокати Алвеса попросять про його звільнення під заставу. Вони хочуть переконати суд, що секс із дівчиною з клубу був за взаємною згодою

Адвокати Дані Алвеса попросять про його звільнення під заставу.


Нагадаємо, колишнього захисника «Барселони», «ПСЖ» та «Ювентуса» взяли під варту без права внесення застави за підозрою у зґвалтуванні дівчини в туалеті нічного клубу. Йому загрожує від 4 до 12 років ув'язнення.


Алвес визнає факт сексуального зв'язку з дівчиною з клубу, але заперечує звинувачення у зґвалтуванні.


Крістобаль Мартелл, адвокат футболіста, впевнений, що їхня апеляція на рішення суду про ув'язнення без права виходу під заставу буде задоволена, і Алвеса буде звільнено з в'язниці протягом місяця. За його оцінками, суд матиме 30 днів, щоб вивчити доповідь захисту, запросити аргументи звинувачення та прокуратури і винести рішення.


Як повідомляє Marca з посиланням на газету El Mundo, адвокати Алвеса вважають, що існують докази того, що сексуальний зв'язок бразильця з дівчиною був за взаємною згодою.


Захист бразильця вважає планування ВІП-зони нічного клубу аргументом на користь версії Алвеса. Доступ до ВІП-зони здійснюється через сходи поряд з діджеєм, а туалет, де, ймовірно, сталося зґвалтування, знаходиться внизу, ближче до виходу. Адвокати вважають, що це є одним із підтверджень версії Алвеса про секс за взаємною згодою.


Адвокати Дані нададуть суду гарантії, що бразилець залишиться у своєму будинку у Барселоні на весь час розгляду справи, повідомляє La Vanguardia.


Серед цих гарантій може бути використання телематичного браслета, здавання паспорта, щоденна явка до суду чи внесення грошей покриття будь-яких судових витрат.