17 січня 2023 13:27
3

Блогер: "Єдиний, хто зможе замінити Циганкова - зараз не в "Динамо"

Блогер Михайло Смоловий у Телеграм-каналі "ТаТоТаке" розмірковує хто з гравців може стати заміною Віктора Циганкова в "Динамо".


"Шукаємо заміну Віктору, знаходимо чотири варіанти та все одно впираємось в глухий кут, щоб знайти п'ятий - трохи фантастичний.


Кахім ПЕРРІС. Це однозначно здібний гравець: швидкий та технічний. Але він більше туди до підвиду вінгерів типу Мудрика. Звик тягнути гру на скілах та фінтах, а не плеймейкінгом.


Богдан ЛЄДНЄВ. Лєднєв звик спускатися за м’ячем нижче, тобто проявляти ініціативу задля його отримання подалі від воріт. Справа він може займатися звичними речами більш корисно для команди, тому маю стриманий оптимізм стосовно нього.


Олександр КАРАВАЄВ За його плечима є декілька ігрових відрізків, коли він достойно підміняв. Феєрій ніколи не влаштовував, тож немає сподівань на рівносильну заміну (пролетарське минуле заважатиме).


Назар ВОЛОШИН Провів пів року в УПЛ лівим вінгером, але не вражав настільки, щоб говорити про себе, як готову заміну Віктору. 99% ігрового часу в молодіжній системі ДК провів саме справа, тому нічого незвичного: повернеться за потреби до витоків.


ВИСНОВОК:


Єдина адекватна та співставна наразі за ігровим IQ опція - це... Андрій ЯРМОЛЕНКО. Ось він реально здатен компенсувати проблему втрати мізків, що відбудеться з Динамо".

Який смисл брати немолодого футболіста, який не може нормально грати в чемпіонаті ОАЕ? Плюс зарплата в Ярмоленка як в половини складу ФК Динамо. Награвати на правому фланзі молодих Перріса і Волошина. ФК Динамо має бути клубом із стратегією розвитку, а не благодійним фондом чи помийною ямою.
Підтведження, що блогер - повний нуль у футболі.
Мозги ......Да там Мирча на бровке бегает больше ,чем Ярмола .