15 січня 2023 08:09

"Малиновський мав багато емоцій": головний тренер "Марселя" прояснив майбутнє українця після дебюту в основі

Головний тренер Марселя Ігор Тудор на післяматчевій прес-конференції прокоментував гру своїх підопічних проти Лор'яна (3:1) у рамках 19 туру Ліги 1.


Фахівець відзначив гарну гру своїх захисника Сеада Колашинаца та нападаючого Алексіса Санчеса, які забили по голу у грі з Лоньяном. Також Тудор похвалив Дженгіза Ундера, який став автором асиста на Колашинаца у першому голі Марселя у цій грі.


Кілька слів коуч сказав і про дебют у стартовому складі свого українського 29-річного центрального півзахисника Руслана Малиновського.


“Руслан дебютував на домашньому стадіоні. Цілком природно, що Малиновський мав багато емоцій. Я думаю, що поступово з тренуваннями він вишикується в механізми команди», – цитує Тудора сайт Footballclubdemarseille.


Зазначимо, що в матчі проти Лор'яна Малиновський провів на полі 66 хвилин, після чого був замінений вже за рахунку 3:1. Результативними діями хавбек не відзначився.


Завдяки перемозі над Лор'яном Марсель закріпився на третьому місці у турнірній таблиці чемпіонату Франції. У команди в активі 42 набрані очки, і вона відстає від лідера першості ПСЖ на п'ять балів (у парижан на один зіграний матч менше).