6 січня 2023 10:37

"Я не тупий": Лампард на, можливо, останній прес-конференції дав напуття Миколенку та "Евертону"

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер Евертона, кольори якого захищає Віталій Міколенко, Френк Лемпард дав прес-конференцію напередодні матчу 1/32 фіналу Кубка Англії проти Манчестер Юнайтед.


Фахівець дав напуття своїм футболістам перед важкою грою та розповів, чого він очікує від них на полі.

«Ми маємо на максимум показати те, що залежить від нас. Команді потрібно чудово працювати на полі, тоді й наші фанати підуть за нами і підтримуватимуть. Важливо грати зосереджено.


Лемпард висловився і про ситуацію в команді через погані результати. Евертон зміг виграти лише одну гру з останніх восьми у всіх турнірах і з тріском поступився Брайтону в останньому матчі (1:4), що наближає швидку відставку тренера.


«Я знав, що це буде важка подорож. Ми знаходимося у процесі побудови команди. Я не тупий і розумію, що на першому місці стоїть результат. Я хочу досягти успіху в цьому клубі і для мене велика честь працювати тут», – наводить слова Лемпарда Liverpool Echo.


Нагадаємо, що Лемпард очолив Евертон у другій частині минулого сезону, коли команда перебувала у сильній кризі. Насилу тоді клубу вдалося врятуватися від вильоту з АПЛ за тур до кінця чемпіонату.


Цього сезону справи у команди продовжують йти погано. Евертон після 18 зіграних поєдинків в АПЛ займає 18 рядок у турнірній таблиці, маючи в активі 15 набраних очок. Підопічні Лемпарда вилетіли з Кубка ліги, програвши в гостях Борнмуту в 1/16 фіналу (1:4).