3 січня 2023 18:27

Томорі про Ібрагімовича: "Він найсильніший, цілеспрямований, гнучкий хлопець у "Мілані" – навіть у 41 рік. Просто машина"

Захисник «Мілана» Фікайо Томорі розповів про роль Златана Ібрагімовича у команді.


Є такі супердосвідчені хлопці, як Златан. Я знаю, про що ви думаєте, і так, він такий самий у реальному житті.


Я пам'ятаю, коли я вперше приїхав до Мілана, він запитав, де я зупинився. Потім сказав мені, що ми сусіди. Він сказав: «Так, я живу в сусідньому будинку. Моя квартира знаходиться на самому верху... щоб Бог міг доглядати своє місто».


Але він також найсильніший, найцілеспрямованіший, найгнучкіший хлопець у команді – навіть у 41 рік. Він просто машина. Немає іншого слова, щоб описати його. І він завжди говорить цим гучним голосом Златана, вимовляє промови та роздає поради. Ви бачите дивні ролики у соціальних мережах. Ми бачимо це на власні очі, щодня.


В останніх іграх [минулого сезону] він допомагав нам зберігати холоднокровність. Я пам'ятаю, як у заключному матчі ми пішли на перерву, ведучи у "Сассуоло" з рахунком 3:0. Я не думаю, що колись у своєму житті була така щаслива. Я озирнувся на своїх товаришів по команді, посміхаючись, ніби ми [стали чемпіонами] вже зараз.


Але я думаю, що Златан помітив, що деякі з нас на той момент трохи захопилися, і сказав: «Ніхто поки що не повинен посміхатися! Залишилося ще 45 хвилин!


Ми перестали посміхатися. Через сорок п'ять хвилин ми стали чемпіонами», – написав Томорі.