1 січня 2023 11:50

Алвеса звинуватили у сексуальному насильстві у Барселоні. За словами жінки, він засунув руку їй під білизну.

Колишнього захисника «Барселони» підозрюють у сексуальному насильстві.


Жінка заявила співробітникам поліції Женералітету Каталонії Mossos d’Esquadra, що її домагався 39-річний Дані Алвес у клубі Sutton на вулиці Тусет у Барселоні.


За словами гаданої жертви домагання, Алвес засунув руку їй під спідню білизну. Після цього жінка злякано попередила подруг, а вони передали інформацію співробітникам, відповідальним за безпеку в залі закладу. І набув чинності міський протокол, спрямований проти нападів і сексуальних домагань у приватних нічних клубах.


Як зазначають джерела ABC, жінка «дуже сильно нервувала», і її не залишали на самоті. Даму разом із подругами перевели в безпечне місце, і особи, які відповідають за безпеку, повідомили каталонську поліцію, після чого її співробітники прибули на місце події.


Коли жертва розповіла про те, що трапилося, передбачуваний злочинець уже покинув приміщення. Представники оточення футболіста, з якими зв'язалося видання ABC, заперечують факт сексуального насильства. Вони стверджують, що інформація є хибною, незважаючи на те, що Алвес справді був у вказаному закладі. Він був там «протягом короткого часу» і «нічого не сталося».


Каталонська поліція розпочала розслідування після повідомлення про передбачуваний акт сексуального насильства у нічному клубі. Жертва пройшла медичне обстеження в лікарні Барселони, і співробітники поліції взяли свідчення.


Інцидент стався 30 грудня, рано вранці. Алвес, який раніше виступав за збірну Бразилії на чемпіонаті світу в Катарі, у передноворічні дні прибув на відпочинок до Барселони.


У ході кар'єри латераль грав також за «Севілью», «Ювентус», «Парі Сен-Жермен» та «Сан-Паулу». У 2022 році футболіст уклав контракт із мексиканським клубом «Пумас».