27 грудня 2023 11:42

Мукоко хоче перейти до "Барси" безкоштовно влітку, хоча там йому дають менше грошей, ніж у інших клубах

Юссуфа Мукоко хоче перейти до «Барселони» з дортмундської «Борусії».


Влітку нападник зможе залишити німецький клуб на правах вільного агента – його контракт розрахований до 30 червня 2023 року.

За даними Bild, Мукоко відхилив останню пропозицію «Борусії» щодо нового контракту. Йому були готові дати 5 млн. євро на рік, а також виплатити бонус за продовження контракту. Оточення форварда вважає, що цього недостатньо.

«Барселона» уважно стежить за переговорами Юссуфи та «Борусії». Каталонці дали форварду зрозуміти, що готові підписати його влітку. З огляду на фінансові складнощі «Барселони» організувати трансфер взимку не вдасться.

Мукоко хоче виступати за Барселону і не приховує цього. Ймовірно, синьо-гранатові запропонують йому менше, ніж решта клубів. Заради переходу Юссуфі доведеться погодитись на умови «Барси». Також каталонці попередили Мукоко, що не перебиватимуть пропозиції інших клубів улітку.

Оточення форварда вимагає контракт на 7 млн. євро на рік, і «Барса» не збирається стільки платити. Позиція клубу така: якщо гравець хоче виступати за «Барсу», він має піти на фінансові поступки та прийняти умови клубу.

У Барсі вважають, що переговори з Мукоко йдуть добре, незважаючи на інтерес до гравця з боку інших клубів. Побоювання викликають лише вимоги форварда до спортивного проекту. Він хоче грати за команду, в якій буде головною зіркою, а конкуренція у «Барси» в атаці надто висока.

Цього сезону Мукоко має шість голів і три результативні передачі в 12 матчах Бундесліги.