26 грудня 2023 16:48

Мілнер розповів, що на них із Ягелкою мало не напали у Бразилії: "Ми тікали, і поряд з нами зупинилася машина. Я сказав: "Нас викрадають, гра закінчена"

Джеймс Мілнер розповів про страшний момент, який він та Філ Джагелка пережили під час ЧС-2014.


Ми пішли пограти в гольф і ще не зіграли на всіх лунках. Здається, ми були десь на середині останньої дев'ятки [лунок]. Готель був буквально там же, його було видно з поля.

Ви, хлопці (хавбек «Ліверпуля» розмовляв з екс-брамником Беном Фостером – прим.), теж грали і закінчили прямо перед нами. Ми з Джагсом сказали, що заб'ємо в останні дві лунки, а потім прийдемо.


Отже, ви поїхали, і, здається, машина збиралася повернутись за нами. Я сказав хлопцеві: "Ми залишимо баггі тут і просто повернемося пішки". Звичайно, нам сказали, що насправді не можна залишати готель. Отже, ми вийшли за браму, і вони зачинилися за нами.

Ми йдемо вулицею, обертаємось і бачимо групу хлопців. Ми озирнулися і пішли трохи швидше, і вони пішли трохи швидше. Потім вони почали тікати, тож ми теж почали тікати і сказали: «У нас проблеми». Отже, ми почали тікати, щоб їх обігнати.


Ми тікали, і наступної миті поруч з нами зупинилася машина. Тож я сказав: «Нас викрадають, гра закінчена».


Двері відчинилися, і виявилося, що це охоронці, які сказали: «Швидко, заходьте!» Ми на ходу застрибнули в машину і поїхали назад до готелю», – сказав Мілнер у Amazon Prome Show.


Чемпіонат світу-2014 проходив у Бразилії.