22 грудня 2022 17:29

"Нам потрібна допомога": Лампард зробив відчайдушну заяву щодо "Евертона" Миколенка

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер Евертона Френк Лемпард повідомив, що посилення атаки команди Ліверпуля стане пріоритетом клубу в січневому трансферному вікні.


Раніше ми повідомляли, що Евертон вже склав список гравців, яких потрібно придбати у січні. Головне завдання клубу – підписати одного нападаючого.


Нападник Саломон Рондон вже покинув клуб після того, як домовився про розірвання контракту за шість місяців до закінчення терміну його дії. І Лемпард повідомив, що після відходу нападаючого і нездатності його команди забивати голи цього сезону пріоритетом клубу є покращення атаки.

«Я думаю, ми привели до клубу справді хороших гравців, але ми відчуваємо, що зараз нам потрібна допомога у січневе вікно», – цитує Лемпарда Liverpool Echo.


Нагадаємо, що кольори Евертона захищає український захисник Віталій Міколенко, який цього сезону провів 15 матчів в АПЛ.

На даний момент Евертон займає 17-е місце у турнірній таблиці АПЛ, балансуючи на межі зони вильоту. «Іриски» цього сезону програли сім із 15 матчів у рамках Прем'єр-ліги.


Найближчий матч Евертон зіграє 26 грудня вдома проти Вулверхемптону.