10 грудня 2022 08:48

Джерело: "Шахтар" знайшов несподіване посилення в останньому клубі чемпіонату України

Центральний захисник Львова, який замикає турнірну таблицю Борис Крушинський зацікавив гранда УПЛ в особі донецького Шахтаря. «Гірники» ведуть талановитого вихованця львівського клубу.


Богдан Крушинський дебютував у вищій лізі України ще у квітні 2021 року у 18-річному віці. З того часу на рахунку центрбеку 31 матч на дорослому рівні у складі Львова.


Журналіст Михайло Співаковський наголошує на пристойних даних 20-річного українця, у якого, щоправда, є і істотний недолік.


«Людина, яка починала грати лівим захисником. Потім був переведений до центру захисту і реально там розкрився. Є швидкість, непогана техніка для його габаритів [зростання – 1,90]. Непоганий у боротьбі. У нього є певна проблема з витривалістю, це треба вирішувати на біологічному рівні».


Своєю грою Крушинський привернув увагу кількох клубів, серед яких є як закордонні команди, і представники УПЛ.


«Я чув про те, що їм цікавляться в Іспанії, він був у мідл-листах Шахтаря. Він був дуже близьким до Ворсклі, його хотів Скрипник», – зізнався Співаковський в ефірі програми «ТаТоТаке».

Нинішнього сезону на рахунку Бориса 14 матчів та один забитий гол за Львів в УПЛ. Його контракт із «синьо-золотими левами» дійсний до 30 червня 2025 року.


Ресурс Transfermarkt оцінює вартість гравця у 300 тисяч євро.

Фото: УПЛ