20 листопада 2022 11:17

Микола МИХАЙЛЕНКО: "Нам тренери кажуть, щоб ми отримували кайф від гри"

19 листопада в межах підготовки до фінального турніру Євро-2023 (U-21) молодіжна збірна України в Тбілісі провела контрольний матч проти Ізраїлю.


Поєдинок завершився внічию — 1:1. Своїми враженнями від нього поділився півзахисник «Динамо» Микола Михайленко, який грає в оренді за луганську «Зорю».


«Я вважаю, що була чудова гра, і тренери нас похвалили. Усі хлопці — молодці. Можливо, нам трішки не поталанило із червоною карткою. Але таке трапляється, тож добре, що протрималися до фінального свистка і зберегли такий рахунок.


Ми на полі в таких поєдинках узагалі не думаємо про результат. Нам тренери кажуть, щоб ми отримували кайф від гри. Що ж, десь трохи помилилися, десь зіграли не так надійно, як треба, і це призвело до пенальті. Але я не бачу в цьому нічого страшного. Просто будемо намагатися надалі не робити таких помилок. У нас уже в понеділок наступний спаринг, а я в такому графіку ніколи не грав. Тож не знаю, складно це чи ні. Хай там як, ми будемо готуватися, відновлюватися. Почнемо розбирати суперника. Грузія — сильна збірна, яка грає в цікавий футбол, тож буде хороше протистояння», — зазначив Микола Михайленко.


Нагадаємо, що 21 листопада наша команда зустрінеться з молодіжною збірною Грузії. Матч відбудеться на Tengiz Burjanadze Stadium у Горі, що в 60 км від грузинської столиці (початок — о 16.00 за київським часом).