18 листопада 2022 08:51

Старі знайомі: джерело назвало клуб, який хоче купити Довбика у січні – Артем на радарі у команд Італії

Нападник Дніпра-1 та збірної України Артем Довбик своєю результативною грою продовжує притягувати інтерес з боку різних закордонних клубів.

Нещодавно повідомлялося, що Артем Довбик веде переговори про продовження контракту з Дніпром-1, але українець не приймає пропозиції дніпрян, бажаючи піти в топ-чемпіонат Європи.


Однак у форварда є ще один варіант з можливим трансфером. Як пише Milliyet, Трабзонспор, який ще влітку намагався отримати Довбика, хоче посилити лінію нападу, запросивши гравця вже найближчого трансферного вікна.


Джерело також вказує, що Артем цікавий кільком командам із чемпіонату Італії. Нинішнього сезону 25-річний лідер Дніпра-1 показує феноменальні бомбардирські результати.


На даний момент Довбик – найкращий голеадор Ліги конференцій (п'ять голів) та УПЛ (дев'ять – стільки ж і у Віталія Буяльського). Крім того, в активі форварда чотири асисти.


Контракт Довбика з Дніпром-1 спливає 31 грудня 2023 року. Ціна Артема, згідно з порталом Transfermarkt, становить шість мільйонів євро.


Трабзонспор йде на сьомому місці в турнірній таблиці чемпіонату Туреччини, відстаючи від лідируючого Фенербахче на шість очок. У лютому бордово-блакитні також зіграють у стикових матчах Ліги Європи проти Базеля.


Найкращий бомбардир команди в осінній частині сезону – вінгер Махмуд Трезеге, який відзначився чотирма голами.