15 листопада 2022 08:46

"Ніцца", "Брентфорд" та "Баєр" вели перемовини з Мудриком влітку напряму

Ні для кого не секрет, що вінгер збірної України Михайло Мудрик цікавить багатьох топ-клубів після того, як проявив себе на євроарені та у національних турнірах.


Талановитий футболіст зізнався, що вже влітку міг залишити Шахтар та назвав клуби, які були зацікавлені в трансфері.


"Я розмовляв в трьома тренерами. Розмовляв з ними напряму та через перекладача. Які ці клуби? Ніцца, Баєр Леверкузен та Брентфорд. Коли з Брентфордом не зрослося, я засмутився. Але, як ми бачимо, Божий план завжди краще.


Мені взагалі це все не подобалось. Ти розмовляєш з тренером однієї команди, починаєш думати про неї, дивитися їх клубний YouTube. Знайомишся з командою, щоб прийти та вже розумітися. Тренери казали, що чекають на зборах та бажають працювати разом. Майже форму приміряєш.


Потім клуби не домовляються, виходить нова команда. Тренери мене заряджали, я вже хотів грати за нього та за його команду".


"Зараз мені подобається, як грає Наполі. Там багато футболістів розкривається. Баварія показує гарний футбол, Ман Сіті, Арсенал. Спостерігаю за Арсеналом.


Динамічна команда, націлена на голи.


Чи готовий я бути дублером у топ-клубі? Я думав над цим. Але дублером в Реалі, чи основним гравцем Арсенала? Я би вибрав Арсенал. Багато факторів вирішує.


Важливо, яку роль я буду відігравати у команді.

Чи розчаруюсь я, якщо взимку не відбудеться трансферу? Так", — сказав Мудрик в інтерв'ю YouTube-каналу Влада Седан.