11 листопада 2022 16:03

Руні: "Тен Хаг показав характер у ситуації з Роналду"

Колишній нападник "Манчестер Юнайтед" Уейн Руні висловився про роботу головного тренера "червоних дияволів" Еріка тен Хага, підтримавши наставника в ситуації з Кріштіану Роналду.


«Думаю, що тен Хаг виявив себе справді добре. Він прийшов та зміцнив свій авторитет у команді. Вперше за два чи три роки я починаю бачити ідентичність із «Манчестер Юнайтед», яку я не бачив останніми роками.


Він показав свою силу та характер у тому, як він справлявся з Кріштіаном, з деякими речами, якими він займався. Тому я думаю, що він підходяща людина для цієї роботи, мабуть, це займе час, але реальним кроком у правильному напрямку буде фініш у першій четвірці та вихід до Ліги чемпіонів.


Судячи з кар'єри Роналду, він і Мессі — можливо, два найкращі гравці всіх часів. У такому статусі можна піти будь-яким шляхом, але те, що він робив з початку сезону, справді неприйнятно для «Манчестер Юнайтед».


Бачу, як його захищають Рой Кін та інші, і вони ніколи не стали б говорити таке. Це відволікаючий фактор, який зовсім не потрібний команді, яка намагається здійснити перебудову. Він просто повинен взяти себе в руки, орати на тренуваннях і бути готовим до моменту, коли буде потрібний тренеру. Якщо він зможе це зробити, буде корисним команді, якщо ні, то стане небажаним вантажем», - наводить слова Руні Мanchester Evening News.


Раніше тен Хаг виключав Роналду зі складу після того, як гравець не став виходити на заміну та виїхав зі стадіону.