8 листопада 2022 10:42

А як же санкції? Кубок та Суперкубок Іспанії покаже на Росії пропагандистський канал

Російський телеканал "Матч ТВ" домігся права транслювати на території країни-окупанта матчів Кубка та Суперкубку Іспанії, і це на тлі масової підтримки України від іспанського футболу.


Генеральний продюсер "Матч ТВ" Олександр Тащин оголосив про підписання п'ятирічного контракту на трансляцію поєдинків Кубка Іспанії, а також Суперкубка країни на території Росії. За словами функціонера, матчі транслюватимуться на ресурсах телеканалу вже цього тижня.

"Ми стали володарями телевізійних прав на Кубок та Суперкубок Іспанії з футболу на території Росії. Трансляції попередніх раундів Кубка Короля стартують на тематичних каналах вже цього тижня, а матчі основного раунду розпочнуться у перші дні нового року. Суперкубок, який складається з трьох матчів, покажемо у січні", – написав Тащин у телеграмі.

Зазначимо, раніше також стало відомо, що телеканал "Матч ТВ" покаже всі 64-матчі чемпіонату світу 2022 року, який має ось-ось стартувати в Катарі.

Нагадаємо, що національна збірна України не пробилася на майбутній Мундіаль, програвши у вирішальному матчі плей-офф раунду відбору Уельсу (0:1). Чемпіонат світу пройде у Катарі з 20 листопада по 18 грудня.