7 листопада 2022 14:11
23

Джерело: Суркіс не зміг переконати Циганкова залишитися в "Динамо"

Півзахисник Динамо та збірної України Віктор Циганков має намір безкоштовно піти з рідного клубу після закінчення контракту найближчим літом.


У недавньому ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net президент Динамо Ігор Суркіс заявив, що він вірить у те, що вінгер Віктор Циганков продовжить свій контракт із клубом, який закінчується 30 червня.

Проте журналіст та коментатор Віктор Вацко вважає, що українець не залишиться у столичному клубі наступного сезону.


«Ситуація із Циганковим – не про бізнес. Це чисте казино: чорне чи червоне. Залишиться чи перейде до нового клубу. Переконають залишитися чи не переконають. З Ярмоленком свого часу (у 2015 році Андрій підписав новий контракт – прим.) вийшло, і він залишився».


За інформацією журналіста, отриманої від оточення Циганкова, футболіст не має бажання продовжувати співпрацю з біло-синіми.


"З Циганковим з того, що я чув від людей, близьких до футболіста - вони кажуть, що він має намір змінити клубну прописку", - заявив Вацко в ефірі програми "Вацко on air".

А не запізно згадав Суркіс, що в лідера команди закінчується контракт? Менеджмент у ФК Динамо це повний піздєц.
Сховати
Vova1986, у Вас е підтверджена інформація, що Циганкову не пропонували пролонгувати контракт рік чі два назад?
Сховати
Santos, навіть якщо так, все одно оцінка менеджменту, записана вище, має місце. Бо якщо Ваше припущення вірне, то це означає, що вже тривалий час менеджемент не може досягти позитивного результату.
Не дивно .
Циганкову 25 на носі. Новий контракт це хрест на можливості пограти в Європі.