23 жовтня 2022 18:28
2

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Момент Караваєва показав, що "Динамо" ментально не готове"

Наставник «Динамо» Мірча Луческу в інтерв'ю Профутбол Digital оцінив нічию 1:1 у матчі чемпіонату України проти «Ворскли». Кияни з 10 очками посідають 8-е місце у таблиці УПЛ.


«Можливо, краще б матч з «Металістом» відбувся (гра минулого туру перенесли - прим). А сьогодні результат нас, звісно, не влаштовує. Ми мали бажання перемогти, але багато програли в єдиноборствах. Продовжуємо припускатися помилок, робити неточні передачі у простих ситуаціях».

«А момент, коли Караваєв обіграв і не влучив у порожні ворота, каже, що десь ми ментально не готові зараз. Втішає, що домінували, фізично витримували та були готові».

«Продовжуються проблеми з травмованими. Немає Шапаренка, провідного гравця, і такого футболіста у нас на заміну немає», — сказав Луческу.
Минула... майже третина сезону...
А ВОНо - не готове???
Оком не встигнеш зморгнути, як опісля другої третини...
Вибачайте перельоти, потяги, автобуси, готелі, сауни, масажи... Частина - травмовані, частина - не готові, решта - не вмотивана "гризти землю" під час війни!!!
Питання. Чому решта клубів - готові (про КРивбас та Металіст (Ярика) не кажемо) працювати та товкти нам пику, а ми, ні?(((
Ї.аний циган