22 жовтня 2022 13:17

"А до Шаблія, який переробив Мампассі у росіянина, ніяких питань!?". Панков обурений критикою на свою адресу

Відомий футбольний агент Олександр Панков відповів на наїзди на свою адресу щодо роботи у російському футбольному клубі Красава.


Олександр Панков у січні цього року став спортивним директором ФК Красава власником якого є екс-футболіст та блогер Євген Савін. Після початку війни в Україні Панков залишив Росію і продовжує працювати з ФК Красава на Кіпрі.

Футбольного агента зачіпає той факт, що йому прилітає від підписників за роботу на російський клуб, а його конкуренту Вадиму Шаблію – ні.

«Чого ж ви мені пишіть в інстаграмі, що я переїхав до Красави здобувати знання, якийсь досвід, і тому я х***вий. А до Вадима Шаблія, який переробив Мампассі у росіянина, ніяких питань. До Палкіна немає жодних питань, хоча він хвалиться, що Мампассі – це приклад для наших вихованців клубу», – заявив Панков в інтерв'ю Football Hub.

Нагадаємо, Марк Мампассі є вихованцем Шахтаря і в січні цього року було продано московському Локомотиву за три млн євро. Агентом Марка є Вадим Шаблій, який організував цей трансфер.

Тоді генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін заявляв, що трансфер Мампассі виявився першим в історії, коли вихованцю клубу вдалося продати за такі гроші.

Раніше ми писали, що Панков звинуватив Палкіна у тому, що той є монополістом.