14 жовтня 2022 12:33
2

"Скоро команди відмовлятимуться грати з "Динамо". Леоненко дав утопічний прогноз на майбутнє команди Луческу

Колишній нападник київського Динамо та футбольний експерт Віктор Леоненко прокоментував провал біло-синіх у матчі четвертого туру Ліги Європи проти Ренна.


Легенда київського Динамо на своєму ютуб-каналі зробив аналіз матчу Ліги Європи, в якому підопічні Луческу поступилися Ренну з рахунком 0:1. На думку експерта, матч не ряснів яскравими моментами і розчарував очікування вболівальників.

«Коментаторам було нудно. Порахував скільки коштують команди. Що йому ще казати? Про ЗСУ, про вболівальників, був би дощ чи туман, сказав би».

Також Леоненко зазначив, що на відміну від Динамо французький Ренн продовжував показувати атакуючий футбол навіть після того, як повів у рахунку.

«Я хочу сказати спасибі Ренну. За те, що після забитого голу вони продовжували грати у футбол. Уявіть, якби вони грали по рахунку. Або взагалі закрилися. Відразу ж бетонні плити у воротах та перед ними. Уявляєте який цікавий футбол був би?»

Леоненко вважає, що команда Луческу за своїм рівнем гри не варта грати навіть у Лізі конференцій, якщо туди зуміє потрапити.

«Боюсь, що ми навіть там, де Дніпро-1 грає [у Лізі конференцій] мучимося. Що ще сказати? Скоро мені здається команди відмовлятимуться з нами грати. Не знаю, що ще вигадати».

Зазначимо, що після поразки від Ренна Динамо втратило навіть теоретичні шанси на весняну стадію Ліги Європи.

Тепер команда Луческу має боротися з АЕКом за третє місце в групі, яка дає можливість пройти в попередній плей-офф Ліги конференцій.

У п'ятому турі ЛЕ Динамо зіграє проти АЕКу 27 жовтня, а Ренн зустрінеться з турецьким Фенербахче.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"

леон ---пидар---обсерать Динамо его конек---везде кошатиной прет--ПРОТИВНО
Скоро на таке Динамо вже усім буде пофіг....