13 жовтня 2022 18:04

"Приносили конспекти Кучука": Вірт згадав гіркий досвід роботи у "Руху" та відхід з львівського клубу

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт поділився спогадами про двомісячний досвід роботи у структурі львівського Руху та розповів про ситуацію, яка передувала призначенню на посаду наставника команди Леоніда Кучука.


Український фахівець Вірт сказав, що до Руху його запросив президент клубу Григорій Козловський, а за два місяці звільнив. Головний тренер Вереса виніс із цієї ситуації уроки на майбутнє.


«Я потім зрозумів, що ставку було зроблено на Кучука, тому вирішили зі мною розірвати контракт. Я зробив собі певні висновки, як треба підписувати договір.

Справді, не може бути так, щоби підписали, а через 2 місяці… Треба правильно це робити, щоб інша сторона також мала відповідальність перед тренером».

Також Вірт заявив, що йому не давали працювати, а приносили конспекти Кучука.


«Чи вплинуло це на стосунки з Кучуком? Ні. Чесно, трохи дивно. Розумію, що це досвідчений тренер, він підказував. Але усе переходило межі – мені приносили його конспекти, щоби тренувати команду. Навіщо я тут, якщо мені приносять конспект?


Робити не те, що хочу, а те, що мені нав'язують. У мене відразу була розмова з ним, я подякував, що він допомагає, але сказав, що йтиму своїм шляхом і робити те, що я знаю», — сказав Вірт в інтерв'ю ютуб-каналу «Трендець».