12 жовтня 2022 22:00

Головний тренер "Ренна": "У першому матчі ми побачили якість "Динамо"

Головний тренер «Ренна» Брюно Женезьо прокоментував майбутній матч 4-го туру групового етапу Ліги Європи проти «Динамо», який відбудеться 13 жовтня. Слова коуча з Польщі передає кореспондентка Tribuna.com Ірина Козюпа.


«У будь-якому турнірі на перше місце виходить результат. Ми хочемо вигравати якомога більше матчів та робити це якомога краще.


Це зустріч, в якій ми можемо провести ротацію. В нас дуже багато матчів. Звичайно, будуть зміни у порівнянні з грою проти «Нанта». В нас достатня кількість якісних гравців, що дозволяє нам зробити заміни без втрати якості.


«Динамо» дуже важко через переїзди та ситуацію в Україні. Важко уявити, що вони відчувають. Війна - це найгірше, що може бути у світі. На щастя, нас це не торкнулося. Є речі важливіші, ніж футбол. Можливо, для динамівців цей матч стане можливістю відірватися від того, що відбувається в їхній країні, втекти від цього.


Для нас це дуже важливий матч, він буде вирішальним для виходу в плей-оф. В першій грі ми побачили якість цієї команди. Попри підготовку в дуже складних умовах, вони показали дуже хорошу організацію гри, техніку дуже цікавих гравців. Ми очікуємо досить важкий матч, схожий на перший», - сказав Женезьо.