11 жовтня 2022 09:25

Кін та Каррагер назвали головний непомічений талант АПЛ у поточному сезоні

Колишній капітан «Манчестер Юнайтед» Рой Кін та екс-захисник «Ліверпуля» Джеймі Каррагер, які виступають експертами на британському телебаченні, виділили головний непомічений талант цього сезону чемпіонату Англії, а саме – 24-річного бразильського хавбека «Ньюкаслнойнайте».


«Що ми з'ясовуємо з гравцями півзахисту, то це те, що ми розподіляємо їх за позиціями з точки зору чисел і називаємо їх «шістка», «вісімка» та «десятка». Бруно почувається гравцем того типу, який міг би зіграти всі ці ролі. Щодо гри цього сезону, то він більше грав на позиції глибокого півзахисника. Якщо порівнювати його з гравцями півзахисту з команд, що входять до першої шістки, то він є поверненням до того часу, коли грав Рой Кін, у тому сенсі, що він гравець центральної лінії, а не опорний чи атакуючий півзахисник. Гімарайнс відрізняється від цих півзахисників», — цитує Каррагера Mirror.


«Очевидно, що він грає з великою впевненістю. "Ньюкасл" проводить пару хороших тижнів, здобуває кілька великих перемог і забиває багато голів. Він робить те, що має робити з погляду того, щоби бути півзахисником», — додав Кін.

Нагадаємо, перехід Гімарайнса з «Ліона» обійшовся «Ньюкаслу» в €41 млн. У нинішньому сезоні він взяв участь у семи зустрічах у всіх турнірах, відзначившись двома голами та однією результативною передачею.