15 вересня 2022 09:44

Обамеянг висловився про "божевільні тижні" в "Челсі"

Нападник лондонського «Челсі» П'єр-Емерік Обамеянг розповів про зміну головного тренера в «Челсі», нічию з «Зальцбургом» і про те, як довго він гратиме в масці.

«Я в порядку, але трохи засмучений результатом із «Ред Булл Зальцбург». Ми грали дуже добре, на мій погляд, мали забити ще кілька голів і виграти матч, але закінчили внічию — 1:1. Чи повністю оговтався після травми щелепи? Ні, потрібно більше часу. Я не на 100 відсотків у порядку. Грати в масці після пошкодження непросто, але сподіватимемося, що я відновлюся якнайшвидше.


Повідомлення для «Барселони» після мого відходу? Нічого особливого не скажу, правда. Я пішов, тепер зосереджений лише на Челсі. У мене були чудові моменти в «Барселоні», дякую вболівальникам за їхнє ставлення.


Останні кілька тижнів у «Челсі»? Так, вони були божевільними для всіх нас. Змінився головний тренер. Це частина життя, потрібно пристосовуватись. Зараз трохи сумно, але ми розраховуємо демонструвати максимальний рівень і повернутися до наших найкращих часів», – наводить слова Обамеянга As.