13 вересня 2022 13:15

"Бийте його, зламайте його". Тренер "Мальорки" – гравцям про Вінісіуса під час матчу з "Реалом"

Тренер "Мальорки" Хав'єр Агірре просив своїх гравців бити Вінісіуса Жуніора по ногах.

Під час матчу 5-го туру Ла Ліги між "Реалом" та "Мальоркою" (4:1) між Агірре та Вінісіусом стався конфлікт. У програмі El Día На Movistar Plus+ повідомили, що причиною невдоволення бразильця стали слова тренера, звернені до гравців "Мальорки".


Після з'ясування стосунків Вінісіус підійшов до захисника Начо Фернандеса і сказав: "Їх тренер казав: "Бийте його, бийте його".


Також камери El Día зафіксували такі слова вінгера "Реала", сказані в ході гри: "Вони не дають мені грати. Фол, фол, фол". На це захисник "Мальорки" Жауме Коста відповів Вінісіусу: "Так, це все, що ми можемо".


Крім того, як пише Marca, камери зафіксували, що Агірре сказав гравцям: "Зламайте його". Саме після цих слів Вінісіус прибіг до лави "Мальорки", щоб з'ясувати стосунки з тренером суперника. Зупинити бразильця зміг лише Тоні Кроос.

У роздягальні "Реала" вважають очевидним той факт, що гравці "Мальорки" намагалися спровокувати Вінісіуса від початку матчу. У Мадриді стурбовані тим, що подібна поведінка з боку суперників може набути системного характеру.

Багатьом гравцям суперників "Реала" не подобається, що Вінісіус танцює після забитих голів. Вінгер сказав керівництву клубу, що не хоче когось зачепити, святкуючи голи таким чином, його мета – лише перемоги «Реала» та радість фанатів клубу.