10 вересня 2022 12:41

Малиновський відреагував на проведення матчу Боснія та Герцеговина – Росія: український збірник показав звірства окупантів

Півзахисник бергамської Аталанти та національної збірної України Руслан Малиновський відреагував на бажання команди Боснії та Герцеговини зіграти товариський матч проти росії.


Хавбек Аталанти та збірної України засудив намір боснійської федерації футболу провести товариську гру між БіГ та Росією. Півзахисник опублікував фото з лійкою від снаряда армії РФ на стадіоні Десни, яку зняв президент федерації бобслею та скелетону України Михайло Гераскевич.

«Спорт поза політикою. Звісно», — написав Малиновський у твіттері.


Учора футбольна асоціація оголосила про проведення товариської гри проти росіян. Негативно про подібну ідею вже висловився хавбек збірної Боснії та Герцеговини Міралем П'яніч.


Збірна Росії та всі клуби країни-агресора були відсторонені від міжнародних змагань під егідою УЄФА та ФІФА після початку повномасштабного вторгнення військ Росії в Україну. Тому країна-терорист готова піти на все для проведення хоч якихось матчів. Навіть витратитися на їхнє проведення.

Нагадаємо, що товариська зустріч збірної Росії з командою Боснії та Герцеговини відбудеться 19 листопада у Санкт-Петербурзі. УЄФА не забороняє збірним проводити спаринги, оскільки вони не підпадають під їхню юрисдикцію.