4 вересня 2022 21:56

"Коли команди не можуть зв'язати три паси - це важко": Вернидуб жорстко розніс Прем'єр-лігу, "Кривбас" та компанію

Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб прокоментував матч третього туру української Прем'єр-ліги з ФК Львів, який завершився внічию з рахунком 0:0.

Наставник криворізької команди на післяматчевій прес-конференції розкритикував дії команд, які далекі від ідеального футболу.


«Важко коментувати гру. Якби були глядачі, вона б їм не сподобалася. Гри не було, було багато боротьби. Коли обидві команди не можуть зв'язати три-чотири паси – це важко. Цей чемпіонат особливий. Думаю, такий футбол буде до сьомого туру».

Також Вернідуб додав, що поки що не може розібратися з поточним сезоном.

«Візьміть Динамо, Ворсклу, які програли два та три матчі відповідно. Дуже несподіваний чемпіонат, особливо для мене. Я поки що не можу розібратися, що в цьому чемпіонаті».


За словами Вернідуба, рівень чемпіонату впав і в нинішній ситуації це не дивно, але чекає від своїх підопічних більш класної гри.


«Давайте будемо відвертими, чемпіонат просів і інакше не могло бути. У такий час граємо у футбол, коли йде війна у країні. Я дуже хотів, щоб зіграли класно, тим більше заради когось. Є п'ять наших фанатів, які загинули на фронті і ці люди поклали серце за те, щоб сьогодні ми проводили матчі. А по грi немає, що коментувати».