31 серпня 2022 13:18

Матіа Погба: "Поль втратив почуття реальності. Він хоче для мене смерті або в’язниці"

Старший брат Поля Погба Матія опублікував звернення з приводу ситуації з його нібито шантажем футболіста «Ювентуса».


«Який бурхливий початок тижня! Помітив, що багато людей і ЗМІ вже вирішили, що слова Поля є правдою в останній інстанції навіть без перевірки, оскільки це сказала зірка, і будь-хто, хто не має такої кар’єри, повинен просто замовкнути.

Я нічого не можу вдіяти проти свідомої сліпоти. Тому говорю до тих, хто дійсно хоче розуміти. Також нагадую, що спочатку я лише сказав, що збираюся розкрити речі, але зрештою я ще нічого не розкрив.

Це зробив панічний і необдуманий маленький Поль, який послав своїх солдатів у чорних мантіях. Він той, хто почав розкривати речі про себе у свій спосіб, і з того часу я лише відповідаю.

Я запитую себе: навіщо поспішати стверджувати, що те, що я маю сказати, стосувалося просто чаклунства? Тому що важко говорити про так званий шантаж у цій справі?

Якщо старший брат був змушений висловлюватися публічно, адже ризикує втратити своє життя чи свободу через те, що його молодший брат хоче для нього або смерті, або в’язниці, чи не тоді молодший брат є зрадником?

Навіть якщо ви в це не вірите, але я борюся за своє життя та життя своєї родини, щоб уникнути контролю та пастки свого брата. Світ заснований на видимості - вважаючи, що у нас все прекрасно, реальність постає іншою, адже страдницька сім’я в небезпеці. Це через мого брата, який через славу і гроші давно втратив відчуття реальності. Люди говорять про те, щоб навести лад у своєму домі, але якщо брат не хоче говорити і продовжує руйнувати сім’ю, який залишається вибір?

У результаті єдиний шлях до виживання, який у мене є, це розкрити його брехню та обман. Ось чому я підтвердив його чаклунство, тому що тут важливо не те, чи воно працює, вірите ви мені чи ні, а те, що воно зловмисне, оскільки здійснення цих практик означають, що ви сподіваєтесь на завдання шкоди. Крім того, я запитую, хіба Поль не заперечував звернення до знахарів? Тоді чому він розповів про це слідчому?

Чи потрібно, щоб захистити себе від травм, роками платити цій відьмі мільйони євро? (Тим більше, що це не спрацювало). І слідчі та податкові органи зможуть легко перевірити це за допомогою Центрального банку Лондона. Крім того, намагаючись дискредитувати всіх тих, хто знає його маленькі секрети, Поль стверджує, що гроші, які він пропонував своїм друзям дитинства, були виманені. Легко сказати про це ЗМІ, але що якщо передача грошей підтверджується офіційними, збереженими документами, і є докази погодженості дій!? Це вже не те саме, чи не так?

У будь-якому випадку я радий, що мене підтримують у цьому випробуванні, і я дуже вдячний моїм старшим братам і тим, хто вірив у мене. На завершення просто наберіться трохи терпіння, розкриття брехні та моя власна версія фактів наближаються», - написав Погба.

Раніше повідомлялось, що у Поля Погба вимагають 13 млн євро.