26 серпня 2022 08:24

Мальдіні: "Мілан" не мріє про фінал Ліги чемпіонів, але у групі не будуть раді зустрічі з нами"

Технічний директор "Мілана" Паоло Мальдіні висловився про результати жеребкування групової стадії Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2022/2023, в результаті якої суперниками італійського клубу по квартету E стали "Челсі", "Ред Булл Зальцбург" та загребське "Динамо".


"Звичайно, на папері все здається не таким тяжким, як минулого року. Але підводне каміння є завжди, у групі присутні непрості команди – "Зальцбург", який не має історії, але якому важко протистояти, та "Динамо", з яким ми вже стикалися у відборах кілька років тому. Думаю, саме "Мілан" та "Челсі" є фаворитами у нашій групі на папері. Якщо підбивати підсумки, то ми задоволені результатами жеребкування.


Мета "Мілана"? Стати краще порівняно з минулим сезоном, коли ми фінішували останніми у групі. Тому мета – пройти у плей-офф. Все це лише слова, доводити треба на полі. "Мілан" завжди хоче боротися за щось більше.


Потрапляння у фінал ЛЧ? На даний момент ми ще не готові мріяти про щось таке велике, але хто б не зіткнувся з нами, він не буде радий грати з нами. Історія, готова технічна команда, чудовий стадіон, але це є і в інших команд, у яких, можливо, інший склад, не так у плані якості гравців, як у сенсі готовності до планування", — наводить слова Мальдіні Calciomercato.com.