21 серпня 2022 08:06

"Дав Гармашу порожню рушницю - сказав, що вона заряджена". Гравець "Динамо" заліз на березу, рятуючись від кабана

Колишній капітан киян Тарас Михалик пригадав веселу історію, учасниками якої були інші динамівці – Роман Зозуля і Денис Гармаш.


"Легендарна історія, як одного разу ми взяли Зозулю і Гармаша на полювання. Цікаво було. У нас був вихідний, здається. Я запропонував їм поїхати на полювання.

Один приїхав в екіпіруванні збірної України, інший – в динамівському. Рома Зозуля стояв зі мною, а Гармаш – з моїм товаришем. Коли кабана побачили, то було цікаво... Ваня каже: "Я повертаю голову, а Гармаш вже сидить на березі. На метри три заліз".

А Зозуля – зі мною, ми ще й заганяли і взяли тоді кабана. Я йому сказав: "Ти з першого разу пішов на полювання і одразу був трофей". Йому сподобалося.


З Гармашем ходили на фазана. Дали йому рушницю. Кажу: "Треба йти перед собою, не можна повертатися вліво-вправо, бо там люди". Коли я зрозумів, що він повернувся раз-другий, то тихенько взяв рушницю, розрядив і віддав йому. Сказав, що вона заряджена, але він ходив з порожньою. Така була історія", – розповів Михалик в інтерв'ю Sportarena.