12 серпня 2022 18:24

"Барса" впевнена, що після активації 4-го важеля та відмови Піке від частини зарплати зареєструє всіх новачків до гри з "Райо"

"Барселона" вважає, що зможе зареєструвати новачків до гри 1-го туру Ла Ліги.


У каталонському клубі переконані, що всі футболісти, що поповнили склад команди, а також гравці, які підписали нові контракти, будуть зареєстровані до гри проти "Райо Вальєкано" і зможуть взяти участь у ній, пише Diario Sport.

Після активації четвертого економічного важеля в Барселоні налаштовані дуже оптимістично.


Сьогодні ввечері клуб хоче документально оформити відмову Жерара Піке від частини зарплати. Це скоротить розмір зарплатної відомості "Барси" та допоможе у процесі реєстрації новачків. Повної домовленості з футболістом вже досягнуто, зараз триває підготовка необхідних паперів.


"Барса" впевнена, що після всіх цих дій отримає дозвіл від Ла Ліги на реєстрацію новачків. Це має статися сьогодні ввечері чи вранці.


Хаві повністю поінформований про ситуацію, що склалася. Він готується до першої офіційної гри сезону, розраховуючи на те, що всі новачки, які готові до матчу фізично, братимуть участь у ній.


Цього літа клуб підписав Роберта Левандовського, Франка Кессіє, Жюля Кунде, Рафін'ю Діаса та Андреаса Крістенсена. Нові контракти, вже ставши вільними агентами, уклали Усман Дембеле та Серджі Роберто, тобто вони теж формально вважаються новачками.