2 серпня 2022 21:57
3

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ "Чому на Закарпатті немає комендантської години? Напевно, є домовленості з Орбаном"

Колишній спортивний директор «Минаю» Михайло Кополовець відповів на запитання, чому на Закарпатті немає комендантської години.


«Закарпаття – це особлива сфера. Адже я не знаю, яка там політична ситуація. Сюди не літають ракети. Мабуть, гори не дають цього зробити або вони не долітають. Або якісь домовленості з Орбаном. Тут багато угорців мешкає, багато іноземців. Я радий, що є хоч одна область, де немає ракет, і люди можуть приїхати сюди та трохи психологічно відпочити.


Звичайно, тут теж є сирени, але є хоч одна область, де немає ракет, щоб людина могла спокійно поїхати і приїхати сюди і трохи розслабитись, бо вся країна в обстрілі. Чому так? Важко сказати. Напевно, є якісь домовленості із угорцями. Орбан грає у якісь свої ігри», - сказав Кополовець.


Фото - ФК "Минай"

Буковина, а я як написав?)
Якесь воно придуркувате! Комусь буде легше, якщо будуть ракети летіти на Закарпаття? До речі туди був один прильот, а от по Чернівецькій області, якщо не помиляюся, то не було! І дай Бог!
Сховати
STN, Так, на Закарпатті був випадок прильоту, а у нас ні, слава Богу. Бувало, що збивали, але до нас летіло, чи куди далі, не відомо.