18 липня 2022 23:50

Тен Хаг - про Мартінеса: "Він воїн, фанати будуть ним захоплюватися"

Після повільного старту, що розчаровує, літнє трансферне вікно для Манчестер Юнайтед тепер дійсно відкрито. За два тижні було оголошено про три придбання: Тірелл Маласія, Крістіан Еріксен, а тепер і Лісандро Мартінес.


Хоча перехід останнього, як і раніше, залежить від медичних умов, візи та погодження особистих умов, очікується, що універсальний захисник підпише п'ятирічний контракт із можливістю продовження ще на 12 місяців.


Ерік тен Хаг прагнув зміцнити оборонні можливості своєї команди, і це у нього вийшло - він придбав гравця, якого добре знає за трьома успішними роками в Аяксі. Тепер він готує фанатів "червоних дияволів" до того, що вони швидко стануть шанувальниками аргентинця.


"Він воїн, і я думаю, фанати ним захоплюватимуться. Він має правильне ставлення до справи, бойовий дух", — цитує тен Хага Manсhester Evening News. "Він привносить у гру агресивність, у хорошому сенсі. Я думаю, нам це потрібно. Але крім того, він шульга, вправний, вміє поводитися з м'ячем".

"Я думаю, що це важливо, так", - продовжив тренер, коли його запитали, чи вже допоможе знайомство з його методами Мартінесу адаптуватися в Прем'єр-лізі. "Я думаю, що Прем'єр-ліга - це висока інтенсивність, багато проблем. Нам потрібні такі гравці (з бойовим духом)".


"Деякі ідеї, він їх знає. Це явна перевага. Але також він має адаптуватися до нової країни, нового клубу, нових товаришів по команді. Так що багато буде по-іншому".


За 24-річного захисника манкуніанці заплатять Аяксу 46,8 мільйона фунтів, причому ця сума може зрости до 55,3 мільйона залежно від успішності виступів гравця та команди.