13 липня 2022 16:54

"Прийшов юнаком - йду як чоловік". Стерлінг попрощався з "Манчестер Сіті"

Англійський форвард Рахім Стерлінг напередодні зміни клубу попрощався із нинішньою командою - "Манчестер Сіті".


"Сім сезонів. Одинадцять трофеїв. Ціле життя спогадів. Тренерському штабу, який протягом багатьох років грав величезну роль у моєму розвитку. Моїм товаришам по команді, які стали більше, ніж просто ті, з ким я грав поруч. Всьому персоналу. Уболівальникам, які невпинно підтримували команду, і всім, хто пов'язаний з "Манчестер Сіті". Моя повага до вас не може бути більше.

Якою це була історія. Я вдячний за злети та падіння, оскільки саме падіння часом перевіряли мою силу та рішучість і дозволяли мені стояти тут перед вами як найкраща версія самого себе. Я приїхав до Манчестера 20-річним юнаком. Сьогодні я йду як чоловік. Дякую за вашу нескінченну підтримку. Для мене було честю носити футболку "Манчестер Сіті", - заявив Стерлінг.

Рахім перейшов до "Ман Сіті" влітку 2015-го за 63 мільйони євро. У сумі за "містян" він відіграв 337 матчів, забив 131 гол і віддав 94 гольові передачі. Як і було сказано вище, за сім років у клубі він зміг виграти 11 трофеїв.

Ні для кого не секрет, що незабаром Стерлінг стане гравцем, який стане третім англійським клубом. Раніше він також грав за "Ліверпуль".