11 липня 2022 18:03

Лунін має авторитет: легенда "Реала" покликав українського голкіпера на прощальну вечірку

Легенда мадридського Реала Марсело влаштував прощальну вечірку з нагоди відходу з клубу, якому 34-річний бразилець присвятив 15 років ігрової кар'єри.

Офіційна частина прощання Марсело з Реалом відбулася на клубній базі у Вальдебебасі у присутності президента клубу Флорентіно Переса, головного тренера Карло Анчелотті та колишніх товаришів по команді, повідомляє Marca.


На знак подяки за роки, проведені в Реалі, Марсело минулого вечора організував прощальну вечірку для вершків, на якій були присутні понад 300 гостей.


На свято завітали гравці Реала з дружинами і подругами, включаючи голкіпера Андрія Луніна. Живі легенди клубу Рауль Гонсалес, Мічел Сальгадо та Роберто Карлос. Головний тренер Реала Карло Анчелотті та інші.

Нагадаємо, Марсело перейшов у Реал у 2007 році слідом за своїм братом Робіньо. Протягом багатьох років бразилець вважався одним із основних гравців іспанського клубу, а також був одним із творців недосяжних для інших клубів досягнень – п'ять трофеїв Ліги чемпіонів за останні десять років.


Загалом у футболці вершкових ветеран провів 546 ігор, забив 38 м'ячів, при цьому став найтитулованішим футболістом в історії клубу (34 трофеї).