7 липня 2022 20:36
1

Перший українець у чемпіонаті Ісландії: "Як би Європа не була прекрасна, але це не дім"

Колишній гравець Маріуполя Олексій Биков став першим нашим земляком, котрий зіграв у чемпіонаті Ісландії. За три місяці він провів 10 матчів за місцевий Акюрейрі.


В ексклюзивному інтерв'ю Футбол NEWS Олексій Биков розповів, що його здивувала екзотична країна.

«Країна, в яку спочатку не хочеться їхати, а потім не хочеться від'їжджати. Це по-своєму прекрасна країна, я таких людей не зустрічав ніде. Для багатьох футбол – це більше хобі.

Спочатку трохи незвично. Якщо в тебе є час, то ти можеш приїхати та допомогти команді та провести весело час», - сказав Биков.

Наразі Олексій є вільним агентом і шукає нову команду. Зізнається, що дуже скучив за чемпіонатом України.

«Гравці, з якими я був на зв'язку, кажуть, що хочуть повернутись. Але кожен має якісь причини. Це небезпечно, до будь-якої точки країни може прилетіти снаряд. Але всі хочуть повернутись. Як би Європа не була прекрасною, але це не дім.

Багато футболістів залишились без команд. Це важко. Ще погано, що багато українських футболістів не володіють англійською мовою, яка допомагає працевлаштуватися в Європі», - підсумував Олексій.


Кто нибудь, подскажите им что он не первый и даже не второй. Еще в 90-х там играл воспитанник киевского футбола Наконечный а Сытник из Киева лет 15 назад там медалистом становился