3 липня 2022 16:21

Юрій ДМИТРУЛІН: "На записах було видно, як мародери із російської армії з мого будинку торби виносять"

Колишній захисник Динамо, а нині тренер Академії київського клубу Юрій Дмитрулін в інтерв’ю Sport Arena TV розповів, як у його будинку під час окупації частини Київської області жили російські військові та що вони вкрали.

«Камера працювала час від часу: встигла зарядитися від сонця – увімкнулась. На записах було видно, що троє людей виходять через хвіртку, несуть торби. Швидше за все, це були мародери зі славної російської армії, другої у світі. Було видно, що вони у солдатській російській формі. У будинку не залишилося жодної ковдри. Електроніку не чіпали. Єдине у Микити витягли з комп’ютера всі начинки, залишили тільки блок живлення. Забрали пару медалей, які отримав на державному рівні, – розповів Дмитрулін.

«Немає футболок Рівалдо, Тюрама та Вороніна. На ліжках – сліди, купа їжі, пайки… Свої шеврони залишили. За вкрадені футболки прикро. З Рівалдо я обмінявся футболками у Барселоні, коли виграли 4:0. Ситуація сталася для нього образливою, для мене смішною. За рахунку 3:0 або 4:0 на нашу користь вони атакували, не вийшло: чи удар заблокували, чи підштовхнули. Він сів на полі, тримається за голову. Підійшов до нього, простяг руку, пропонуючи допомогу, щоб підвестися. Він відмахнувся. Ну, відмахнувся й ок, я посміхнувся. Проте після гри підійшов помінятися футболками – без проблем. А за рік він виграв «Золотий м’яч». Тож подвійно прикро, що футболка це зникла».


Фото - ФК "Динамо"