26 червня 2022 19:13

"Терористи вже не приховують свого ставлення до українців": Пятов обурився пасивністю росіян після ракетного удару по Києву

Воротар Шахтаря Андрій П'ятов вкотре нагадав, що за бомбардуваннями України стоять не лише Путін та його солдати, а й апатичні громадяни Росії.

37-річний воротар відреагував на нічний ракетний обстріл столиці словами про типовий наратив жителів Росії, які скидають усі біди, у тому числі і розв'язану війну в Україні, на Володимира Путіна.

При цьому наші сусіди забувають той факт, що свою правоту проти диктатури можна відстоювати на вулицях, опираючись режиму та не замовчуючи його злочини:


«Терористи не вгамовуються і вже не приховують свого реального ставлення до українців. Злочини Росії вже давно поза: «ми ж нічого не вирішуємо», – пише П'ятов у соціальній мережі.


Нагадаємо, що внаслідок ранкового ракетного обстрілу житлового будинку у Шевченківському районі Києва. Рятувальники витягли з-під завалів дівчинку та її матір, а також бездиханне тіло чоловіка. Мама - громадянка РФ. Наразі вони перебувають у важкому стані у київських лікарнях.