23 червня 2022 21:24
4

Не надто й потрібні. Росія офіційно заговорила про вихід із ФІФА

Фото - ua.depositphotos.com


Російський футбольний союз (РФС) офіційно припустив, що може залишити Міжнародну футбольну федерацію (ФІФА). При цьому рішення має ухвалюватись зважено, а гравці та тренери – розуміти, що вони надовго втрачають можливість брати участь у міжнародних змаганнях.


Про це у коментарі Чемпіонат.com заявив президент РФС Олександр Дюков. Функціонер, який також обіймає посаду генерального директора "Газпром-нафти", наголосив, що припускає такий розвиток подій, але сподівається на зняття нинішніх санкцій щодо команд із РФ.

"Це не моє рішення, бюро чи виконкому – це рішення конференції. Якщо всі спільно ухвалять рішення про вихід із ФІФА, то технічну складову ми візьмемо на себе. Але це рішення має бути гранично виваженим. Молоді гравці, тренери і всі-всі повинні розуміти, що в такому випадку вони надовго будуть позбавлені можливості брати участь у міжнародних турнірах. Так, зараз вони цього позбавлені, але зараз триває процес оскарження, а також ведуться консультації. Є можливість, що ухвалене рішення щодо РФС буде змінено", – сказав Дюков.

Нагадаємо, у березні збірну Росії з футболу було виключено з плей-оф відбіркового турніру до чемпіонату світу 2022 року після вторгнення РФ в Україну. У першому стиковому матчі представники країни-агресора мали зіграти з Польщею. При цьому самі поляки, а також чехи та шведи заявили про бойкот ігор із росіянами.
А, почему, они "...будут лишены возможности учавствовать в международных турнирах."??? Пусть вступают в Азиатский футбольный союз и играют со всей этой азиатской публикой. Триколор им в руки и вперёд...
Будут разыгрывать межконтинентальный кубок Мухосранска .!
Да отлично !
Дурень думкою багатiе.
П.С.-У меня нет украинского шрифта.