21 червня 2022 10:52
1

"Багато чого я за чотири місяці дізнався". Алієв заінтригував проблемами війни і жорстко пройшовся "патріотами"

Екс-футболіст Динамо та збірної України Олександр Алієв розповів, як війна вплинула на його світогляд.


З перших днів нової фази російської агресії Алієв вступив до лав територіальної оборони, а після деокупації Київської області продовжив службу у ЗСУ.

«На даний момент у нас триває війна. Багато чого я за ці чотири місяці впізнав. На даний момент я говорити цього поки що не хочу, не буду. Хочу, щоби закінчилася війна. Потім я можу дати велике інтерв'ю та розповісти все – від А до Я».


Алієв жорстко пройшовся українцями, які втекли їхні країни:


«Скільки й які люди звідси втекли, які обiс***ись і втекли з країни. В Україні близько 500 тисяч чоловіків виїхало з країни. Які ви патріоти? Накрали та поїхали до Європи кайфувати. А тут гинуть мирні люди, котрі не змогли виїхати. Пацани гинуть, які тримають зброю. А зараз ці барани приїжджають та починають влаштовувати», — сказав екс-футболіст в інтерв'ю ПРОФУТБОЛ Digital.

Нагадаємо, що Алієв у 14-річному віці переїхав до України з російського Хабаровська. На рахунку Олександра 126 поєдинків у футболці Динамо, у яких по 28 разів відзначився голами та асистами. Також в активі Алієва 28 матчів та шість голів у складі збірної України.

Ось тут Саньок все в правду-матку сказав....Накрали бала до війни, з цим баблом втікли з України, а потім після війни повернуться і будуть знову відмивати бабки і говорити , які вони херої і "патріоти" України...Тільки вже з такими треба буде проводити коротеньку розмову і в...расход...